Binnen de training Lean Expert wordt de deelnemer meegenomen in de lean methodiek “dagelijks verbeteren”. Het doel van de training is om op een praktische manier aan de slag te gaan met dagelijks verbeteren. Hoe verbeter je? Hoe krijg je de organisatie mee en hoe zet je een project op?

InschrijvenContact

.

In de proces- en maakindustrie wordt gebruik gemaakt van schema's en tekeningen om een fabriek schematisch weer te geven. Deze schema's bevatten waardevolle informatie over hoe het proces verloopt en waar de verschillende instrumenten zijn geplaatst in het proces. Tijdens deze training leert de deelnemer deze schema's te lezen en te begrijpen.

InschrijvenContact

.

Productie Pro is de vaktheorie van het mbo-certificaat 'Meewerken in productie'. Tijdens de deze opleiding doet de deelnemer de basis vakkennis op die onmisbaar is voor elke (aankomend) operator of productiemedewerker.

Doel van de opleiding

Tijdens het opleidingstraject wordt de vakkennis aangeleerd die noodzakelijk is voor (aankomend) operators om hun vak op een goede manier uit te oefenen. Er wordt geleerd hoe er veilig en schoon gewerkt kan worden. Bijvoorbeeld het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veilig werken met machines en gereedschappen en op een juiste wijze verwerken van afval. Verder wordt er geleerd hoe processen verlopen en hoe uit grondstoffen producten worden gemaakt. Daarnaast leren de deelnemers hoe transport plaatsvindt in een productieomgeving, leren ze tekeningen en schema's lezen en ze hoe je machines kunt opstarten, kunt bedienen en hoe je processen kunt bewaken.

InschrijvenContact

.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…